Overslaan en naar de inhoud gaan
Beurs Eigen Huis foto VJ19

Praktische informatie

Alle praktische informatie over Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht: deelnemers, sprekersprogramma, etc. hebben we hier voor je verzameld. 

Bestel Tickets

Voorjaarseditie 
22 t/m 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | HAL 3 & 4

Najaarseditie 
11 t/m 13 oktober 2024 | Jaarbeurs Utrecht | HAL 3 & 4
 

 

Route & Contact

 

Adres Beurslocatie
Jaarbeurs Utrecht | Jaarbeursplein | Utrecht | HAL 3 & 4

Voorjaarseditie 2023
Vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 maart 2024 (open van 10-17 uur)

076 - 571 03 51

 

Bestel tickets

 

Beurs Eigen Huis droomhuis realiseren bouwen verbouwen

Gratis Kinder Knutselplein

Tijdens Beurs Eigen Huis is er op zaterdag en zondag een gratis Kinder Knutselplein. Hier kunnen kinderen t/m 12 jaar twee uur lang onder begeleiding zoveel droomhuizen knutselen als ze maar willen.

Onder inspirerende leiding maken de kinderen de prachtigste creaties van zelf drogende klei. Handig, want zo kun jij in alle rust een bezoek brengen aan de beurs.

Oppas hoeft niet meer geregeld te worden, dus zet de datum van de volgende editie van Beurs Eigen Huis in je agenda en bestel alvast tickets! 

 

 

 

Beurs Eigen Huis verbouwen bouwen interieur tuin droomhuis

Sfeerimpressie

Beurs Eigen Huis is het vertrekpunt voor iedereen met (ver)bouw- of woonplannen. Welke woondromen je ook hebt: op Beurs Eigen Huis is er altijd wel een expert aanwezig die het voor je kan realiseren. Een steengoed ontwerp van je nieuwe huis, een helder lichtplan voor je slaapkamer, duurzame ontdekkingen om je woning toekomstbestendig te maken.

Beurs Eigen Huis verbindt je met meer dan 250 bijzondere makers, leveranciers en adviseurs. Het is dé plek om je te laten inspireren en (ver)bouw- of woonplannen concreet te maken.

Nieuwsgierig? Bekijk de sfeerimpressie en laat je overtuigen om een bezoek aan de volgende editie in je agenda te zetten.

Benieuwd wat er op de beurs te zien is?

Bekijk de deelnemers en stippel jouw route uit!