BOUW OF VERBOUWPLANNEN?

Beurs Eigen Huis_Jaarbeurs Utrecht_realiseer je droomhuis

Huis bouwen
Zelf een huis bouwen... wie droomt daar niet van? Alles helemaal maken zoals je dat voor ogen hebt. Een leuk proces, maar waar ga je beginnen en waar moet je rekening mee houden? Je moet zoveel keuzes maken. 

Architecten, bouwadviseurs, etc.
Een goede voorbereiding is het halve werk. Laat je daarom goed informeren over alle mogelijkheden die er zijn. En dat zijn er nogal wat! Wij verzamelden alle experts die je nodig hebt bij de bouw van je droomhuis aanwezig: architecten, huizenbouwers, aannemers, bouwadviseurs, makelaars, hypotheekadviseurs en kavel-aanbieders. Samen met hen is het makkelijker kiezen voor die grote woonkeuken, het mooie zicht op de tuin of juist het bouwen van een heel duurzaam huis zonder energierekening. Neem een kijkje bij Expert vinden, daar is een hele lijst met bedrijven te vinden die je kunnen helpen met het realiseren van jouw droomhuis of ontmoet ze live tijdens de volgende beurs.

Trends en experts
Ook helpt een bezoek aan de beurs je bij het maken van de juiste keuze voor bouwmaterialen. Maar ook voor je vloer, keuken en badkamer zijn de laatste trends te zien op Beurs Eigen Huis. 

Beurs Eigen Huis_Jaarbeurs Utrecht_realiseer je droomhuis

Realiseer je droomverbouwing
Heb je grootse verbouwplannen of ga je een kleine verbouwing tegemoet? Zit je middenin een verbouwing of sta je aan het begin van het project? Wat je ook van plan bent en wat de status ook is, bij Beurs Eigen Huis zit je goed! Alle experts, de juiste adviseurs en de nieuwste trends onder één dak. En op één site, want hier op realiseerjedroomhuis.nl zijn ook heel veel experts te vinden die jou kunnen helpen je droomverbouwing te realiseren. Neem een kijkje bij Expert Vinden en vraag informatie op bij bedrijven die jou aanspreken. 

Bouwexperts en vergunningen
Een goede verbouwing, begint met een goede voorbereiding en een goede planning. Wat zijn je wensen, wat is je budget, wat is de deadline, wat zijn regels, welke vergunningen heb je nodig, etc. Goed om vooraf over na te denken en goed om je uitgebreid te laten adviseren. Op Beurs Eigen Huis kan je advies op maat inwinnen bij diverse experts: architecten, bouwadviseurs, financieel adviseurs en aannemers.

Met korting naar de beurs
Neem een bezoek aan Beurs Eigen Huis mee in je voorbereidingen en kom niet voor verrassingen te staan. Bestel online je tickets met korting!

Bestel tickets