Workshops


Ga zelf aan de slag op Beurs Eigen Huis!

Tijdens je bezoek aan Beurs Eigen Huis doe je niet alleen inspiratie op en krijg je de informatie die je wilt van de experts maar kun je ook lekker zelf aan de slag met leuke gratis workshops! Welke dat zijn? Dat lees je hier.

Workshops REALISEER JE DROOMHUIS

WORKSHOP: Digitaal moodboard maken

Greet van der Veen - Style and Sugar

Greet is werkzaam als interieur- en lifestyleblogger, als influencer op social media, en geeft ook interieuradvies bij mensen thuis. Zij zal tijdens de Najaarseditie van Beurs Eigen Huis dagelijks de workshop Digitaal moodboard maken geven, zorg ervoor dat je dit niet mist!

Dagelijks van 12:45 - 13:45 uur

Locatie: Sprekerspodium

Ben jij ook veel actief op social media? Zou je het leuk vinden om te leren hoe je gemakkelijk een moodboard binnen 10 minuten kunt maken met je telefoon? Een moodboard is een van de belangrijkste stappen bij het inrichten van een interieur. Een leidraad, de basis, zodat jij weer verder kunt met uitwerken van je plannen. Ik leer het je! Jij wilt nooit meer anders. 

Workshop REALISEER JE DROOMHUIS

Workshop: Hoe kleur ik mijn interieur?

 * wegens omstandigheden gaat de workshop van Issabella Interiors helaas niet door, wij hebben een leuk alternatief voor je geregeld:

Marije Duijn - Studio Yellow Block

Ik ben Marije Duijn, oprichter van Studio Yellow Block. Binnen mijn interieurontwerpstudio help ik mensen die een nieuwbouwwoning hebben aangekocht of gaan verbouwen. Ik ben betrokken vanaf de eerste bouwtekening tot aan het afstylen van de accessoires. Ook ben ik de auteur van Het Nieuwbouw Handboek.

In mijn interieurontwerpen gebruik ik graag veel kleur. Kleur verrijkt en maakt vrolijk. Daarnaast wordt een woning met kleur veel persoonlijker. Hierdoor ontstaat een plek waar jij het allerliefste bent. En kun je thuis ook echt jezelf zijn. 

Dagelijks om 10.30 - 13.30 - 15.30 uur

Locatie: stand DH10

Ik verwelkom je graag in mijn beursstand die ik samen met het duurzame merk fairf heb gerealiseerd. In de stand zul je de kracht van kleur ervaren en kun je meedoen met de workshop ‘Hoe kleur ik mijn interieur’. Neem de plattegrond van je woning mee en ik leg je uit hoe je een goed kleurplan kunt maken waarbij jouw ruimte zo goed mogelijk tot zijn recht komt. We gebruiken hiervoor oa. de kleurstalen van fairf, maar uiteraard mag je ook zelf (kleur)stalen meenemen. Ik help je om de juiste basis-, steun- en detailkleuren te kiezen voor je kleurplan en vertel je wat de do’s en don’ts zijn als je kleur in de ruimte wil aanbrengen. 

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!